Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
  • Оплата при отриманні
    Оплата при отриманні
  • Обмін та повернення
    Обмін та повернення
  • Швидка доставка
    Швидка доставка
  • Гарантія якості
    Гарантія якості
  • Покупка в один клік
    Покупка в один клік

Як з'явилася ідея створення гойдалок Infancy - дитячі гойдалки ручної роботи

 

Коли нашій дитині було 2 роки, виникла термінова потреба у дитячих гойдалках. Ми, як сім'я, з корінням пов'язані з деревом, і ця зв'язок існує вже більше 20 років - ми третє покоління, що віддане цій прекрасній матерії. Таким чином, не вагаючись, ми вирішили створити гойдалки своїми руками. Я розробила дизайн, а чоловік його майстерно втілив.

 

Наші унікальні дитячі гойдалки ручної роботи - це ідеальний вибір для вашої дитини!

Захоплення гойдалками не залишилося без уваги у соціальних мережах - коли ми опублікували фото нашої дитини, який з радістю гойдався, нам насипалися запитання про те, де можна придбати схожі гойдалки. Спробувавши знайти схожий товар на українському ринку, ми зрозуміли, що такої продукції не вистачає. Але для нас важливою була не лише краса і оригінальність, але й безпека для дітей, що стала нашим головним пріоритетом.

Замовте неповторні дитячі гойдалки Infancy прямо зараз і подаруйте своїй дитині незабутні радісні моменти!

 

У нашій роботі керуємося кількома основними принципами:

Кожна іграшка створюється з такою самою любов'ю і турботою, як перша для нашої дитини. Ми приступили до цієї справи з великою відповідальністю і докладаємо максимум зусиль, щоб кожна дитина отримала якісний і безпечний продукт.

 

У нас немає масового виробництва - кожна іграшка збирається і фарбується вручну в нашій майстерні. Ми гордимося збереженням унікальності кожної деталі, що надає іграшкам гладку і бездоганну поверхню.

Ми виключаємо використання будь-яких шкідливих речовин у процесі виробництва. Використовуємо екологічно чисту морилку для покриття дерева, що не має запаху, тому наші іграшки абсолютно безпечні для дітей, навіть якщо вони вирішать пограти і облизати їх.

Оберіть безпечні та неповторні гойдалки Infancy для вашої дитини - гарантія радості та задоволення!

 

Наша команда завжди йде назустріч клієнту. Якщо наш продукт не відповідає вашим очікуванням або не підходить за певними параметрами, ми готові прослухати ваші побажання і обміняти або повернути гроші протягом двох тижнів. Наша мета - зробити вас задоволеними і радісними клієнтами Infancy.

Ми щиро віримо, що наша продукція дарує дітям радість і задоволення, тому ми продовжуємо з гордістю працювати над створенням іграшок, які запам'ятаються на довгі роки. Дякуємо за вашу підтримку!

Вгору